Onze partners

Maak kennis met onze partners.

Probis zorgt ervoor dat jouw organisatie een verschil kan maken. Daarvoor rekenen we vaak op onze uitstekende partners. Samen werken we aan sterkere organisaties en een warme samenleving.

Exello

Probis is structurele partner van Exello, de vereniging van algemeen directeurs van steden en gemeenten in Vlaanderen. Samen werken we aan betere organisaties in de publieke sector.

Jurplus

Jurplus is gegroeid vanuit CC Consult (nu Probis) en biedt een dienstverlening op maat voor personeelsgerelateerde, dagelijkse, juridische ondersteuning.

Au Monty

Voor seminaries op locatie doet Probis beroep op Au Monty in Lustin. Een B&B waar in een ontspannen en gemoedelijke sfeer aan jouw organisatie kan gewerkt worden.

Poolstok

Poolstok is specialist in personeels- en organisatiediensten in de publieke sector maar ook steeds vaker in Zorg en Welzijn. Zij selecteren dienstverleners op basis van wetenschappelijke criteria en bewaken het proces en de kwaliteit bij de uitvoering van projecten. Geselecteerd worden door Poolstok staat gelijk aan drie Michelin sterren.

Corilus

Voor de uitwerking van Partnerplan werkt Probis samen met Corilus, eenbetrouwbare IT-partner die de woonzorgmarkt goed kent. Daarom zijn ze onze partner voor Care Connect Pro Fin en Care Connect Pro HR.

Pyxicare

Pyxicare biedt hoogstaande softwareondersteuning bij de implementatie van BelRAI. Samen met Pyxicare staan we garant voor een kwalitatieve begeleiding op dit vlak. Met Menso werken Probis en Pyxicare ook nauw samen om een kwaliteitssysteem voor de zorg- en welzijnssector uit te bouwen.

Curon

Curon en Probis zijn zusterondernemingen binnen de Konrad groep. Curon staat voor kwalitatieve en duurzame vastgoedontwikkelingen.

In4Care

In4care vzw is een organisatie die haar leden ondersteunt op vlak van zorginnovatie. Dat doet het op 4 pijlers: #getinspired #getconnected #getsmarter #getitdone

Public Minds

Als voor jouw opdracht een verregaande data-analyse en/of tevredenheidsmetingen nodig zijn, dan werken we hiervoor samen met Public Minds.

Easyfaires

Samen met Easyfairs en In4care staat Probis in voor de organisatie van de Health & Care EXPO Gent.

Menso vzw

Om de zorgsector verder te verrijken werken we samen met Menso mee aan een nieuw, onafhankelijk, Vlaams kwaliteitslabel voor warme en kwalitatieve zorg.

Emasphere

De software van EMAsphere vormt de basis voor PartnerPlan Focus, dé tool voor een performante monitoring en sturing van jouw zorgorganisatie, zowel op financieel als operationeel vlak.

ABF

Samen met ABF werkten we een nieuwe, meer gedetailleerde versie van Vergelijk je gemeente uit. Dat is onze monitoringstool voor organisaties in de publieke sector.

For A Better Life

Probis was van bij de start één van de steunpilaren van de vzw For A Better Life. FaBL zet zich in voor een betere wereld, zowel in eigen omgeving als in het buitenland.

Vanden Broele

Onze kennispartner voor openbare besturen, bedrijven & de juridische en sociale sector.

Zet je eerste stap naar een structurele samenwerking

Wil je net als deze partners, samen met ons ervoor zorgen dat talloze organisaties in de publieke sector, zorg en welzijn meer maatschappelijke meerwaarde kunnen creëren?

Heb je zin om samen te bouwen aan toekomstbestendige organisaties en een warme samenleving?

Laat dan zeker van je horen. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.